Uniwersytet Warmińsko-Mazurski Wydział Nauki o Żywności | Pl. Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn tel. (089) 523-49-83, fax 523-42-30
| |
|
Od 01.01.2015 odwiedzono tę wizytówkę 1305 razy.
Chcesz zwiększyć zainteresowanie Twoją jednostką?
Zaprezentuj w naszym informatorze swoją jednostkę ->>>
|
|
* szkolnictwo.pl - najpopularniejszy informator edukacyjny - 1,5 mln użytkowników miesięcznie
<<< lista wydziałów
KIERUNEK INŻYNIERIA CHEMICZNA I PROCESOWA, specjalności:
Inżynieria przetwórstwa żywności
Inżynieria przetwórstwa żywności
| |
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 7 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
|
KIERUNEK TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA, specjalności:
Biotechnologia żywności
Kształtowanie bezpieczeństwa żywności
Profilaktyka żywieniowa z elementami kosmetologii
Technologia mięsa
Technologia mleczarska
Technologia produktów roślinnych
Żywienie człowieka
Biotechnologia żywności
Kształtowanie bezpieczeństwa żywności
Profilaktyka żywieniowa z elementami kosmetologii
Technologia mięsa
Technologia mleczarska
Technologia produktów roślinnych
Żywienie człowieka
Biotechnologia żywności
Technologia mięsa
Technologia mleczarska
Technologia produktów roślinnych
Żywienie człowieka
| |
(Dz, Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzupełniające - 3 sem.)
(Z, magisterskie uzupełniające - 4 sem.)
(Z, magisterskie uzupełniające - 4 sem.)
(Z, magisterskie uzupełniające - 4 sem.)
(Z, magisterskie uzupełniające - 4 sem.)
(Z, magisterskie uzupełniające - 4 sem.)
|
KIERUNEK TOWAROZNAWSTWO, specjalności:
Kontrola i sterowanie jakością w gospodarce żywnościowej
Org. produkcji i kształtowanie jakości towarów w Unii Europejskiej
Organizacja krajowego i międzynarodowego obrotu towarów
Hotelarstwo z gastronomią i turystyką
Kontrola i sterowanie jakością w gospodarce żywnościowej
Org. produkcji i kształtowanie jakości towarów w Unii Europejskiej
Organizacja krajowego i międzynarodowego obrotu towarów
Hotelarstwo z gastronomią i turystyką
Jakość żywności
Obrót towarem
Hotelarstwo z gastronomią i turystyką
| |
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 7 sem.)
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 7 sem.)
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 7 sem.)
(Dz, zawodowe-inżynierskie - 7 sem.)
(Dz, magisterskie uzup. - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzup. - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzup. - 3 sem.)
(Dz, magisterskie uzup. - 3 sem.)
(Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
(Z, zawodowe-inżynierskie - 8 sem.)
|
Pełna prezentacja szkoły pojawi się po zatwierdzeniu oferty przedstawionej szkole.
Jeżeli szkoła nie otrzymała oferty, prosimy o kontakt:
zmiany@szkolnictwo.pl
Umieść poniższy link na swojej stronie aby wzmocnić promocję tej jednostki oraz jej pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych:
X
TO JEST ROBOCZA PREZENTACJA JEDNOSTKI!
Zapraszamy jednostkę edukacyjną do współpracy.
Wypełnij formularz >>>
Od 20tu lat najpopularniejszy i największy
informator branży edukacyjnej
- przedszkola, szkoły, uczelnie -kolonie, zielone szkoły - inne jednostki
|
OKS www.szkolnictwo.pl e-mail: zmiany@szkolnictwo.pl - ponad 1,5mln użytkowników/mies.
|
Zarejestruj się lub zaloguj, aby mieć pełny dostęp do informatora o szkołach.
Nauczycielu! Bezpłatne, interaktywne lekcje i testy oraz prezentacje w PowerPoint`cie --> www.szkolnictwo.pl (w zakładce "Nauka").
|
|
|